Αλλαντικά

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από αλλαντικά ελληνικά αλλά και εισαγωγής από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες.

Ελληνικά και παραδοσιακά αλλαντικά όπως:

  • Λουκάνικα: Καραμανλίδικα Παραδοσιακά, Χωριάτικα, Τζουμαγιάς, Τρικαλινά, Πικάντικα, Ριγανάτα, Γεμιστά με τυρί αλλά και λουκάνικα Γαλοπούλας, Βουβαλίσια, Γίδινα και Βοδινά.
  • Σουτζούκια: Βοδινά Παραδοσιακά Μπαστούνι & Πέταλο, Καισαρίας
  • Παστουρμάς βοδινός παραδοσιακός, κόντρα φιλέτο, άοσμος, βουβαλίσιος, καμηλίσιος, πρόβειος, Παστουρμά Σουτζούκ.
  • Γαλοπούλα και κοτόπουλο φιλέτο ψητό-καπνιστό-βραστό, ρολλό στήθος καπνιστό & βραστό
  • Ζαμπόν: Χοιρινό και Μοσχαρίσιο
  • Σαλάμια: Αέρος, Πικάντικα, Με Πράσινο Πιπέρι, Με Σινάπι, Με Τσίλι, Αέρος Μαργαρίτα, Μπύρας, Βουβαλίσια
  • Μπέικον Ρολλέ και Πλακέ
  • Διάφορα άλλα όπως Παστράμι Μόσχου & Γαλοπούλας, Καβουρμάς, Σύγκλινο, Απάκι (κοτόπουλο & χοιρινό), Λούντζα, Νούμπουλο Κέρκυρας, Σπαλομπριζόλα και Ψαρονέφρι, Χοιρομέρι, Γλώσσα ΜόσχουΜορταδέλα με φιστίκι Αιγίνης.

Ενδεικτικά τα αλλαντικά εισαγωγής που θα βρείτε:

  • Μορταδέλες Ιταλίας
  • Prosciutto Crudo, CottoParma, San Danielle
  • Σαλάμια Ιταλίας σκέτα και με πιπέρι και άλλα
  • Speck, Bresaola, Jamon, Guanciale και πολλά άλλα ανάλογα με την εποχή.
Scroll to Top